Novità

X GIN E MARON

• Creatore Discussione Creatore Discussione Roby
  • Data di inizio Data di inizio
Stato
Chiusa ad ulteriori risposte.
Ciao Mitica Papy
presa l'ambata 8 e ambo 8-69(in terzina)però da 5 eurini quindi vinto + di 400 eurini
ciaociao e naturalmente spero che tu abbia vinto quanto me se non di +
buona giornata e grazie
Gin

CIAO GIN,

SE TI POSSONO SERVIRE TI DO'

LE NUOVE AMBATE PER VE

48-84

SE PUOI TIENI BUONI GLI AMBI

8-71 E 20-83

SPECIALMENTE IL SECONDO.

CIAO PAPY;);)

MA DOV'E' FINITA MARON???????????

Ciao Papy
grazie delle tue dritte. Gli ambi...già provveduto e le ambate vado stasera. Vedrai che la dolce Mara si farà viva quanto prima.....
ciaociao
Gin

MA FIOI DOVE SE???????????????

NO VE GO PIU' LETTO

SPERO CHE SE IN VACANSA.

VE AUGURO

A VOIALTRI E FAMEGIA
<center>
rosssa.gif
</center><center>
f_nat_106.gif
</center>
PAPY

CIAO PAPY
MA CHE VACANZE...SO DRIO EAVORAR COME UN MATO!! ME RESTA SOEO UN POCO DE TEMPO PER SPENDER I SCHEI CHE TI DOLCISSIMA TI ME FA CIAPAR...ANCA IERI SERA ALTRA VITTORIA......XE CHE OLTRE AL POCO TEMPO...ME GA DA ANCA FASTIDIO COME SE XE COMPORTAI STI QUA....
TANTI AUGURI ANCA A TI E A TUTTA EA TO FAMEGIA
CIAOCIAO
GIN

Ciao bei fioi!!!!:D:D scusè sa non me son fatta più sentire [xx(][xx(] ma a son sta via du tri giurni in Toscana e son tornà ieri.... par mi ea dea bendà :(:( a go idea chea sia andà in vacansa ne so dove, forse sua luna ea se ga indormezà[|)][|)][|)]... bohhhhh!!!! Ma a parte quello cari miei tutto bene.... PAPY ho visto che stai facendo strageeeeee!!! BRAVAAA....[^][:0] Io ho dei numeri su VE-GE che convergono con i tuoi, eccoli 83-79, quindi ci aggiungerò il 20 e pure il 68, che ne dici????X NON DIMENTICARMI, AUGURO A TUTTI VOI ED IN PARTICOLARE A GIN E A PAPY CHE SONO VENETI COME ME ;);)(poi non so se ce ne sono altri Veneti)..... UN CALOROSO AUGURIO DI UN SERENO NATALE E FELICI FESTIVITA'...... [:X][:X][:X][:X][:X]</u>

mara

GIN, NO STATE RABIAR

SE INUTIE CHE TI TE MAGNI EL FEGATO TI, PER

CERTI PERSONAGGI.

TE RALLEGRO MI

PER VE 56-65 BUONISSIME.

PAPY

CIAO MARA
TE AUGURO UN FELICISSIMO NATALE E UN 2007 STRACARICO DE AMOR E SCHEI(CHE NO I FA MAI MAL) E UN PIEN DE SALUTE...
GIN

CIAO MARA,

BEATA TI, VORIA ANCA MI ANDAR IN TOSCANA

EA GA DA ESSER BEISSIMA

MARA MI NO GO EL 79 SU VE MA SE TI O DISI

VOL DIR CHE EL VIEN FORA E CHE'L SE BON.

CIAO PAPY

Bon, adesso a saro botega ea vago a casa a magnare... caso mai a se sentimo doman sa go tempo.... un bason da Mara, a proposita Papy, me piase chel 56-65 a VE parchè el 56 l'è la me data de nascita, alora a podaria zogar el 18-1-56 quando ca so nata.......[^][^][^][^] basi basi basi[:X][:X][:X][:X]

mara

CIAO PAPY
NOOOOOO GIOIA NO ME MAGNO EL FEGATO MA...I ME DA TANTO FASTIDIO...
GRAZIE PER 56-65 ....AMBATE SICURE!!
ANCA MI TORNARIA VOEINTIERI IN TOSCANA DOVE GO PASSA' PIU' DE UN ANNO TRA SIENA E FIRENZE.....STUPENDE ...UNA MEGIO DE STALTRA...

PER GOBLIN
AEORA MI E A PAPY SEMO VENEZIANI E A MARA DE ROVIGO
CIAOCIAO
GIN

ma che bea famegia..anca mi so venessiana de tera e de mar in esilio a Padova.savè,go tanta nostalgia e spero de tornar casa presto.
E' bello sapere che in questo simpatico forum c'è qualcuno che parla il tuo dialetto,non so voi,ma a me fa sentire in famiglia.Auguri a tutti voi,cheil 2007 porti tanti basi e bessi par tutti senza dimenticare la salute.monica
:):):)
Dimenticavo.io seguo il forum perchè questa famiglia virtuale mi piace e perchè vorrei ogni tanto vincere al lotto se ci capissi qualcosa di numeri, quindi mi affido alle vostre previsioni.So che Gin vince spesso,quindi quando ha qualche numero buono,lo segnali..vediamo se faso musina.ciao [:X]

Ciao Lovo,

ben arrivada, el gruppo dei veneti pian pianeo

el se ingrossa, ti vedara' che su sto' forum qua'

ti te trovara' ben.

Papy ;);)

Stato
Chiusa ad ulteriori risposte.

Ultima estrazione Lotto

• Estrazione del lotto
    giovedì 13 agosto 2026
    Bari
    70